Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Firaxis και CD Projekt RED προχωρούν σε απολύσεις προσωπικού

*
Δύο ακόμη ομάδες ανάπτυξης προχωρούν σε απολύσεις και συγκεκριμένα η Firaxis και η CD Projekt RED. Η ομάδα της 2K που έχει αναλάβει το μέλλον του Civilization απέλυσε 30 developers την Τρίτη, με εκπρόσωπό της να δηλώνει πως «ήταν αναγκαίες κινήσεις για να εξασφαλιστεί το μέλλον της εταιρείας». Όλα αυτά έρχονται σε συνέχεια της αποχώρησης του Jake Solomon, του director των Midnight Suns και XCOM games, μετά από 20 χρόνια στο studio. Από την άλλη, η ομάδα της CD Projekt RED απέλυσε κι αυτή 30 developers που εργάζονταν στο Gwent: The Witcher Card Game. Η εταιρεία ανακοίνωσε πριν από καιρό πως θα μειώσει αρκετά το προσωπικό που λειτουργεί υποστηρικτικά στο game, αφήνοντάς το έπειτα στα χέρια των παικτών. Η εξέλιξη αυτή έρχεται στην πολωνική εταιρεία μετά την απόλυση και 29 στελεχών που εργάζονταν στο spin-off game Project Sirius.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*